MAATSCHRIJNWERKERIJ

Of u nu deuren of kasten wenst te veranderen of u de keuken wenst aan te passen, wij kunnen dit voor u regelen!

Uw idee, samen met onze vakkundigheid is wat uw project tot een goed einde brengt. Of u nu een landelijke stijl wenst of liever een moderne.

Of wat dacht u van een precies op maat gemaakte kast? De mogelijkheden met hout zijn eindeloos.

We vertrekken vanuit een persoonlijk bezoek bij u aan huis. Ik doe de opmeting en luister naar uw wensen. Op basis hiervan teken ik een ontwerp dat ik u voorleg ter bevestiging.

Al de voorkanten van de kasten en rondom de deuren zijn afgeboord met stootvaste pvc band van 2mm dik. Onder- boven en achterkanten van de zijdes zijn afgeboord met pvc band van 0,6mm. Kastpanelen en ruggen hebben een dikte van 18mm met rijboring. Indien de leggers breder zijn dan 70cm voorzien we leggers van 28mm dik. Onze deuren zijn standaard voorzien van potscharnieren met blumotion (Blum) die 110° graden openen, uiteraard kunnen scharnieren die verder opendraaien ook. De lades zijn voorzien van geruisloze en geremde schuifgeleiders, alsook van het merk Blum type legrabox.

Ik heb altijd verschillende kleurstalen mee bij de opmeting. U kiest uw kleur en materiaal als melamine, laminaat, ...

Hout is mooi, het is een product met een natuurlijke en warme uitstraling. Het sluit mooi aan bij de stijl van een woning, of u nu kiest voor een rustieke look of een meer hedendaagse vormgeving. Hout kan makkelijk bewerkt worden en er bestaan tal van afwerkingsmogelijkheden.

Houten maatwerk heeft slechts af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Daarbij kunt u kiezen voor nieuwe tinten van afwerking en zo uw woning telkens een nieuwe uitstraling geven.

Wij gebruiken hout van duurzame oorspong. Bossen die op een verantwoorde manier beheerd worden, vormen een onuitputtelijke bron van hout. Het is een hernieuwbare, dus duurzame en milieuvriendelijke grondstof. Klik hiernaast op de gewenste maatkast. Zo krijgt u een beeld van onze realisaties.

maatkast maatkast maatkast
REFERENTIES

Maatkasten schuine wand

Werf Velm

Maatkasten schuine wand

Werf Mol

Wegwerken van technische installaties

Werf Leopolsburg

Wegwerken van technische installaties

Maatkasten woonkamer

Werf Leopolsburg

Maatkasten woonkamer

Werf Heppen

Maatkasten wasplaats

Werf Koersel

Maatkasten wasplaats

Werf Hechtel

Maatkasten wasplaats

Werf Leopolsburg